Umbrella Facts2

  1. Nā Umbrellas Compact and Folding: Hoʻolālā ʻia nā umbrellas paʻa a me ka pelu e hiki ke lawe maʻalahi.Hiki iā lākou ke hāʻule i lalo i kahi liʻiliʻi liʻiliʻi ke hoʻohana ʻole ʻia, e maʻalahi lākou no ka lawe ʻana i loko o nā ʻeke a i ʻole ʻeke.
  2. Parasol vs. Umbrella: Hoʻohana ʻia nā huaʻōlelo "parasol" a me "umbrella" i kekahi manawa, akā he mau hana like ʻole ko lākou.Hoʻonohonoho pono ʻia kahi parasol e hāʻawi i ka malu mai ka lā, ʻoiai hoʻohana mua ʻia kahi umbrella no ka pale ʻana i ka ua.
  3. Hula Umbrella: He koʻikoʻi koʻikoʻi nā Umbrellas ma nā ʻāina like ʻole a ua hoʻokomo ʻia i loko o nā hula kuʻuna.No ka laʻana, ʻo ka Hula Umbrella Chinese he hula kuʻuna maʻamau kahi e hoʻoheheʻe ai nā mea hoʻokani i nā umbrellas waihoʻoluʻu i nā ʻano mele.
  4. Umbrella Nui loa: ʻO ka umbrella nui loa o ka honua, e like me ka mea i ʻike ʻia e Guinness World Records, he 23 mika (75.5 kapuaʻi) ke anawaena a ua hana ʻia ma Pokukala.Uhi ia i kahi ʻāpana o 418 square meters (4,500 square feet).
  5. Nā Manaʻo hōʻailona: Ua hōʻailona nā ʻumbrellas i nā mea like ʻole ma ka mōʻaukala a me nā moʻomeheu.Hiki iā lākou ke hōʻike i ka palekana, ka malu, ka waiwai, ka mana, a me ka nani.Ma kekahi moʻolelo moʻolelo a me ka moʻolelo, pili nā umbrellas i ka pale ʻana i nā ʻuhane ʻino a i ʻole ka pōʻino.
  6. Hale Hōʻikeʻike Umbrella: Aia kahi hale hōʻikeʻike i hoʻolaʻa ʻia i nā umbrellas aia ma Ashby-de-la-Zouch, Leicestershire, ʻEnelani.ʻO ka Hale Hōʻikeʻike Umbrella Cover ma Peaks Island, Maine, USA, e kālele pono ana i nā uhi uhi.

He mau mea hoihoi wale nō kēia e pili ana i nā umbrellas.He moʻolelo koʻikoʻi ko lākou a hoʻomau i ka lilo ʻana i mau mea pono no nā kumu hana a me nā hōʻailona.


Ka manawa hoʻouna: Mei-17-2023