Ka Umbrella Etiquette: Hoʻokele i ka hoʻohana kūpono a me ka mālama

6. Kaʻa Lehulehu:

Ma nā kaʻa kaʻa, nā kaʻaahi, a me nā kaʻa kaʻa lehulehu ʻē aʻe, e pelu i kou malu a hoʻopaʻa kokoke iā ʻoe e pale aku i ka lawe ʻana i kahi kūpono ʻole a i ʻole e hoʻopilikia i nā hoa kaʻa.

7. Na Wahi Aupuni:

Mai hoʻohana i kāu malu i loko o ka hale ke ʻole ia e ʻae ʻia, no ka mea hiki iā ia ke hana i ka clutter a hiki i nā pōʻino.

8. Ka mālama ʻana a me ka hoʻomaloʻo ʻana:

Ma hope o ka hoʻohana ʻana, e waiho i kou hoʻomaloʻo e hāmama a maloʻo ma kahi e hoʻomaloʻo maikaʻi ʻia i mea e pale ai i ka ʻeleʻele a me ka malili.

E hōʻalo i ka mālama ʻana i kahi umbrella pulu i loko o kahi ʻeke paʻa, no ka mea hiki ke alakaʻi i ka pilau a me ka pōʻino.

E pelu pono i kou malu a hoʻopaʻa iā ia ke hoʻohana ʻole ʻia.

9. Ho'ai'ē a 'ai'ē:

Inā hāʻawi ʻoe i kou malu i kekahi, e hoʻomaopopo pono iā lākou i ka hoʻohana pono ʻana a me ka loina.

Inā ʻaiʻē ʻoe i ka malu o haʻi, e mālama pono iā ia a hoʻihoʻi ma ke ʻano like.

10. Ka mālama a me ka hoʻoponopono:

E nānā mau i kāu malu no nā pohō, e like me ka piʻo ʻana a i ʻole nā ​​waimaka, a hoʻoponopono a hoʻololi paha inā pono.

E noʻonoʻo e hoʻokomo i kahi umbrella maikaʻi ʻaʻole hiki ke haki a hana ʻole paha.

11. ʻO ka mahalo:

E makaʻala i kou puni a me nā poʻe a puni ʻoe, a e hoʻomaʻamaʻa i ka lokomaikaʻi maʻamau i ka wā e hoʻohana ai i kāu malu.

ʻO ka mea nui, ʻo ke ʻano umbrella etiquette e pili ana i ka noʻonoʻo ʻana i nā poʻe ʻē aʻe, ka mālama ʻana i ke kūlana o kāu malu, a me ka hoʻohana pono ʻana.Ma ka hahai ʻana i kēia mau alakaʻi, hiki iā ʻoe ke hōʻoia i kahi ʻike maikaʻi no ʻoe iho a me ka poʻe a puni ʻoe, me ka nānā ʻole i ke ʻano o ke aniau.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-18-2023