Pehea e hoʻopaʻa ai i kahi umbrella

No ka hoʻopili ʻana i kahi umbrella, e hahai i kēia mau ʻanuʻu:

E pani i ka umbrella: E hōʻoia i ka pani piha ʻana o ka umbrella ma mua o ka hoʻopaʻa ʻana.Inā loaʻa iā ia kahi hiʻohiʻona wehe/pani ʻakomi, hoʻāla i ka mīkini pani e pelu ai i luna.

E lulu i ka wai keu (inā pili): Inā pulu ka umbrella i ka ua, e lulu mālie e wehe i ka wai keu.Hiki nō hoʻi iā ʻoe ke hoʻohana i ke kāwele a i ʻole ka lole e hoʻomaloʻo ai, no ka mea, ʻo ka hoʻopaʻa ʻana i ka umbrella pulu e hoʻopōʻino a poino paha.

E hoʻopaʻa i ka uhi: E paʻa i ka umbrella i pani ʻia ma ka ʻau a e ʻike pono ua pelu maikaʻi ʻia ka uhi.Loaʻa i kekahi mau umbrellas ke kaula a i ʻole ka mea hoʻopaʻa Velcro e paʻa i ka canopy ma kahi.Inā loaʻa kēia hiʻona i kāu malu, e hoʻopaʻa paʻa iā ia.

E hoʻomākaukau i ka lima pale a i ʻole ka pahu: ʻO ka hapa nui o nā umbrellas hue e hele mai me ka lima pale a i ʻole ka pahu e like me ke ʻano o ka hue a i ʻole ke ʻano cylinder.Inā loaʻa iā ʻoe hoʻokahi, e hoʻohana iā ia e hoʻopaʻa i ka umbrella.E hoʻokuʻu i ka umbrella i loko o ka lima mai ka ʻaoʻao o ka lima, e ʻike pono i loko o ka uhi.

Zip a pani paha i ka lima: Inā loaʻa i ka lima pale i kahi lepa a pani paha, e hoʻopaʻa paʻa.Mālama kēia i ka hoʻopaʻa paʻa ʻana o ka umbrella a pale iā ia mai ka wehe ʻole ʻana i ka wā o ka waiho ʻana a i ʻole ka lawe ʻana.

E kūʻai a lawe i ka umbrella pūʻolo: Ke hoʻopaʻa paʻa ʻia ka umbrella, hiki iā ʻoe ke waiho i loko o kāu ʻeke, ʻeke ʻeke, ʻeke, a i ʻole kekahi keʻena kūpono.ʻO ka nui paʻa o ka umbrella i hoʻopili ʻia e hiki ai i ka lawe maʻalahi a me ka mālama ʻana, e maʻalahi no ka huakaʻi a i ʻole ka hoʻohana ʻana i kēlā me kēia lā.

He mea pono e hoʻomaopopo i kekahi mau umbrellas i loaʻa i nā ʻōlelo kikoʻī kikoʻī a i ʻole nā ​​ʻano like ʻole o kā lākou hoʻolālā.Inā loaʻa iā ʻoe nā pilikia a i ʻole he ʻano umbrella kūʻokoʻa, e ʻimi i nā ʻōlelo aʻoaʻo a ka mea hana a i ʻole nā ​​alakaʻi no ke alakaʻi ʻana.


Ka manawa hoʻouna: Mei-31-2023